Auto huren Briancon

Frankrijk autohuur

Heb je voornemens om voor je vakantie in Briancon een auto te huren, dan ben je bij Frankrijk Autohuur aan het goede adres. Ons specialisme is al ruim 20 jaar huurauto’s en wij werken samen met de beste lokale partners die er zijn. Kies voor kwaliteit, zekerheid en service. Neem geen enkel risico en boek je auto snel en gemakkelijk online bij ons. Wacht niet te lang en reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen. Beter geregeld dan bij Frankrijk Autohuur kan bijna niet. Alles geregeld vóór het begin van je vakantie en gewoon in Nederland met Nederlandse voorwaarden.

All-in verzekering

Als je op vakantie bent zit je niet te wachten op verrassingen als er iets zou gebeuren. Frankrijk Autohuur regelt daarom een all-in verzekering voor een goede prijs en het is dus niet nodig om een extra verzekering te regelen. Mocht er schade zijn dan betalen we je in ieder geval het eigen risico terug. Alles is gewoon optimaal verzekerd zoals bijvoorbeeld banden, dak, glas en bodem. Alles prefect geregeld bij Frankrijk Autohuur.
Vakanties zijn er om leuke dingen te zien en bezoeken. Frankrijk Autohuur biedt je daarom een ongelimiteerd aantal kilometers om zonder zorgen voor extra kosten rond te kunnen rijden in Briancon.

Huurauto regelen in Briancon

Wil je graag alles in Nederland geregeld hebben voordat je vertrekt? Dit kan bij Frankrijk Autohuur geregeld worden. Boeken in het Nederlands, een normaal contract in het Nederlands zonder kleine lettertjes en een all-in verzekering zonder verrassingen. Je kunt tot 4 uur voor het afhalen van je auto nog wijzigingen doorgeven, Frankrijk Autohuur is daarvoor 24/7 bereikbaar op een Nederlands Telefoonnummer.