Skip to content

FRANKRIJK AUTOHUUR IS ER VOOR JOU

Wij bemiddelen in het all inclusive autoverhuur van onze partner Sunny Cars. Wijzelf zijn geen daadwerkelijke eigenaars van de huurauto’s, maar werken als contactpunt tussen mensen en verhuurbedrijven. Zo werkt Sunny Cars samen met Alama, Budget Rent a Car en Europcar. Zo word je altijd van goede kwaliteit voorzien en kom je nooit voor verassingen te staan. Boek zorgeloos een auto bij Frankrijkautohuur.nl.

Met de all inclusive deals van Sunny Cars geniet je altijd van de beste verzekeringsvoorwaarden, zoals je in Nederland gewend bent. Altijd WA-verzekerd dus! Het pakket bezit ongelimiteerde kilometers en bij schade aan de huurauto betalen zij het eigen risico aan je terug. Dit geldt voor deuken, maar ook voor schade aan glas, banden, bodem of dak. Alle gegevens krijg je in een helder overzicht zodat je direct weet waar je aan toe bent.

AL 20 JAAR DE BESTE IN HET VAK

Onze partner Sunny Cars werd opgericht in 1991 door Kai Sannwald. Sinds die tijd is het bedrijf extreem gegroeid met nu meer dan 70 werknemers in dienst. In onze samenwerking is het belangrijkste doel u een geschikt vervoersmiddel te vinden voor uw tijd weg. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen over uw auto of vakantie. 

DIRECT UW REIS HERVATTEN

Met onze service zorgen we ervoor dat u uw auto meteen kunt ophalen van de luchthaven.

GEEN LANGE WACHTRIJEN

Met uw eigen huurauto hoeft u niet meer te wachten op een taxi, u kunt het gebied zelf ontdekken wanneer u maar wilt!

SHUTTLE-SERVICE

Wij bieden de mogelijkheid om met de bus rechtstreeks van het vliegveld naar uw verhuurder gebracht te worden.

BEZIENSWAARDIG
HEDEN

Met een eigen huurauto kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt!

Jouw Autohuur

SUNNY CARS

Frankrijk Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers in dienst.
Jouw Autohuur

COMFORTABEL TRANSPORTMIDDEL

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in Frankrijk. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.
Jouw Autohuur

MINIMUMLEEFTIJD

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden. 

0
Auto's verhuurd
0 %
Tevredenheid
0
Verhuur Locaties

Vragen?

Neem gerust contact met ons op
frankrijkautohuur.nl
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous