Extra wensen?

Standaard all-in

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk nu al te popelen tot u er bent. Genieten van de Franse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Franse land wachten op uw bezoek. Om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef u zichzelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smult u van het vrije gevoel van gaan en staan waar u maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

 

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij u nog beter in met een extra WA van  € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

 

Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van  € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Uw eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee hebt u de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

Extra wensen zijn in een handomdraai geregeld.

Met een all-in huurauto van Sunny Cars geniet u van gemakkelijk van A naar B rijden en doet u dit wanneer het u uitkomt. U hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. U vertrekt wanneer u daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Sunny Cars de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kunt u optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Zijn er naast uzelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg u deze bijkomstigheid voor niets. Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en u volledig verzekerd zijn.

Een kleine passagier?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken

Een auto op locatie

Heeft u geen zin in een speurtocht naar het verhuurbedrijf waar uw huurauto op u wacht? Geen zorgen. Sunny Cars regelt tegen een kleine vergoeding –soms is deze dienst zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur wordt afgeleverd. Meer informatie over deze extra service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een GPS mee op weg

Wilt u een vrouwelijke stem die u in één keer naar uw vakantiebestemming navigeert? Kies dan het All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo raakt u nooit de weg kwijt in de Spaanse infrastructuur. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

Een ander start-en eindpunt?

Wil u tijdens uw vakantie van het noorden naar het zuiden rijden, zonder dat u datzelfde parcours weer terug moet? Dan is dat geen enkel probleem bij Sunny Cars. U rijdt de auto van de ene naar de andere locatie en dan regelen zij de rest. Zo hoeft u geen rekening te houden met een lange terugtocht en kunt u alle uithoeken van Frankrijk bekijken.

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Frankrijk Autohuur werkt nauw samen met Sunny Cars, een autoverhuurbedrijf dat is opgericht in 1991. Kai Sannwald begon toentertijd met zijn compagnon het autoverhuurbedrijf. Tegenwoordig is het flink uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan zeventig medewerkers in dienst.

Schadeverzekering (CDW)

Samen met Sunny Cars werken wij naar een comfortabel transportmiddel voor jouw dagen in Frankrijk. Wij staan altijd open voor vragen, opmerkingen en tips voor jouw auto of vakantie. Wil je meer weten over onze diensten? Schroom je niet en blader verder op onze website.

Ongelimiteerde kilometers

Onze minimumleeftijd om te mogen rijden in een huurauto is meestal 23. Dit kan echter verschillen per categorie huurauto en bestemming. Het verschil is meestal dat iemand 21 moet zijn voordat hij mag rijden.