Skip to content
Average rating:  
 5 reviews
 by Anonymous on frankrijkautohuur.nl

 by Anonymous on frankrijkautohuur.nl

 by Anonymous on frankrijkautohuur.nl

 by Anonymous on frankrijkautohuur.nl

 by Anonymous on frankrijkautohuur.nl

Extra wensen

De vakantie is een feit en u staat waarschijnlijk nu al te popelen tot u er bent. Genieten van de Franse zon, schitterende panorama’s en oogverblindende bezienswaardigheden. Het klinkt als een droom die uitkomt. Zon, zee en strand van het mooie Franse land wachten op uw bezoek. Om nou echt het maximale uit uw vakantie te halen is een huurauto alles behalve een overbodige luxe. Zo hoef u zichzelf niet te beperken tot een badplaats, strand, of chalet in de bergen, maar smult u van het vrije gevoel van gaan en staan waar u maar wilt. Geen bestemming is buiten bereik!

Alle nodige verzekeringen zijn hierbij inbegrepen. Daar bovenop dekken zij u nog beter in met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen hierbinnen. Het eigen risico wordt te allen tijde terugbetaald. Garantie voor een zorgeloze vakantie!

Alle verzekeringen die u nodig hebt zijn inbegrepen in de huurprijs. Daar bovenop dekken wij met een extra WA van € 7,5 miljoen! Zelfs schade aan het dak, de bodem, de ruiten en de banden vallen binnen de verzekering. Uw eigen risico wordt ter allen tijde terugbetaald. Hiermee hebt u de garantie om een geweldige vakantie te beleven.

Extra wensen zijn in een handomdraai geregeld

Met een all-in huurauto van Frankrijk autohuur geniet u van gemakkelijk van A naar B rijden en doet u dit wanneer het u uitkomt. U hoeft geen rekening te houden met de vaste tijden van het openbaar vervoer, of voor dageraad op te staan om een georganiseerd uitstapje te beleven. 

U vertrekt wanneer u daar aan toe bent. Naast de voordelen van een huurauto op de oprit, biedt Frankrijk Autohuur de mogelijkheid om de auto aan te passen zodat hij volledig naar wens is. Zo kunt u optimaal genieten, zoals wij vinden dat het hoort!

Rijden er meerdere bestuurders mee?

Zijn er naast uzelf meerdere personen die achter het stuur willen, dan mag dat in vrijwel alle landen. Soms vragen verhuurbedrijven daar een kleine toeslag voor, maar in het all-in ‘AD’ pakket krijg u deze bijkomstigheid voor niets. 

Het enige wat wij vragen is een ondertekening van het huurcontract voor zowel de hoofdbestuurder, als de bestuurders in spe. Zo weten we in ieder geval dat het gezelschap en u volledig verzekerd zijn.

Een kleine passagier?

Baby’s tot peuters zitten comfortabel bij Sunny Cars. Tegen een kleine toeslag voorzien zij een auto van een babyzitje, een kinderstoel, of een booster. 

De maten zijn al vanaf de baby’s eerste maanden te verkrijgen. Deze is vooraf te reserveren, tijdens het boeken.

Een auto op locatie

Heeft u geen zin of tijd om naar uw verhuurbedrijf te gaan om uw huurauto op te halen? 

Dan regelen wij voor u tegen een kleine vergoeding -soms zelfs kosteloos- dat de auto voor de deur afgeleverd wordt.

GPS mee op weg

Wilt u een vrouwelijke stem die u in één keer naar uw vakantiebestemming navigeert? 

Kies dan het All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo raakt u nooit de weg kwijt in de Franse infrastructuur. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

Een ander start-en eindpunt

Wil u tijdens uw vakantie van het noorden naar het zuiden rijden, zonder dat u datzelfde parcours weer terug moet? 

Dan is dat geen enkel probleem bij Frankrijk Autohuur. U rijdt de auto van de ene naar de andere locatie en dan regelen zij de rest. Zo hoeft u geen rekening te houden met een lange terugtocht en kunt u alle uithoeken van Frankrijk bekijken.

Jouw Autohuur

24/7 Nederlandstalig noodnummer

Frankrijk Autohuur is 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen met ons speciale noodnummer, op elk tijdstip, in het Nederlands!

Jouw Autohuur

Schadeverzekering (CDW)

De CDW-verzekering dekt de schade door eigen schuld. Deze verzekering is altijd inbegrepen met terugbetaling van eigen risico.

Jouw Autohuur

Ongelimiteerde kilometers

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers dat u maakt. Bij ons krijgt u een ongelimiteerd aantal kilometers.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op
frankrijkautohuur.nl
Average rating:  
 4 reviews
 by Anonymous

 by Anonymous

 by Anonymous

 by test
edgrhg

rherhe