Skip to content

Auto huren in Propriano

Auto huren en in Propriano erop uit trekken

U wilt een auto huren in Propriano? Wij geven u geen ongelijk. Integendeel. Door de vele fraaie bezienswaardigheden valt er in Propriano en omgeving van alles te bewonderen en te verkennen.

Juist dan is een huurauto hier echt de ideale uitkomst. U bepaalt alles zelf. Wanneer u waarnaar toe gaat en hoe lang u daar verblijft. Daarom kunt u bij Frankrijkautohuur.nl te kust en te keur aan huurauto’s in Propriano die van alle gemakken zijn voorzien. 

Bovendien staan wij u hierbij 24/7 terzijde via ons Nederlands noodnummer.

Een auto huren in Propriano bij Frankrijkautohuur.nl

Door eenmalig een all-inclusief prijs bij ons te betalen, bent u standaard van een allesomvattende service voorzien. Met allesomvattend bedoelen wij bij Frankrijkautohuur.nl ook echt alles. 

Zo regelen wij voor u bijvoorbeeld de verzekeringen die bij autohuur in Frankijk aan de orde zijn. Een diefstalverzekering maakt hier deel vanuit, maar uiteraard ook een WA-verzekering met een dekking tot € 7,5 miljoen. 

Daar komt bij dat wij bij schade aan uw huurauto, het eigen risico aan u terugbetalen. Ook als u met bandenschade te maken krijgt, of dakschade, bodemschade of ruitschade.

Al 20 jaar de beste in het vak

Onze partner Sunny Cars werd opgericht in 1991 door Kai Sannwald. Sinds die tijd is het bedrijf extreem gegroeid met nu meer dan 70 werknemers in dienst. In onze samenwerking is het belangrijkste doel u een geschikt vervoersmiddel te vinden voor uw tijd weg. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen over uw auto of vakantie. 

Extra serviceopties voor snel gemak

Naast onze all-inclusive service, kunt u bij het auto huren in Propriano via Frankrijkautohuur.nl ook kiezen voor extra serviceopties. Deze serviceopties zijn niet meteen nodig, maar voorzien u wel van snel gemak. Bijvoorbeeld door te kiezen voor onze express service. Bij deze service heeft u geen last van wachtrijen als u op het vliegveld arriveert. In plaats daarvan stapt u uit het vliegtuig zo in uw huurauto. 

Dit is ook het geval bij onze premium service. Andere voordelen die u geboden worden bij onze extra serviceopties zijn bijvoorbeeld de eerlijke tankregeling.

0
Auto's verhuurd
0 %
Tevredenheid
0
Verhuur Locaties

Vragen?

Neem gerust contact met ons op
frankrijkautohuur.nl
Average rating:  
 0 reviews