Skip to content

Coulance-beleid in plaats van corona voucher

Jouw Autohuur heeft als partner van Sunny Cars besloten om geen gebruik maken van de corona-voucher van ANVR en SGR

Eigen coulante werkwijze

Wij zullen gebruik blijven maken van onze eigen coulante werkwijze en annuleren de boekingen kosteloos. Dit geldt ook voor bestaande boekingen.  We willen hiermee maximale flexibiliteit aan onze partners geven.

Jouw Autohuur herhaalt om een toekomstige reservering van de klant nog even te laten staan en niet te vroegtijdig te annuleren.

Het is niet bekend hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Dan kan het zijn dat de prijzen zijn gestegen en dat er minder beschikbaarheid is.

Handelwijze Jouw Autohuur op een rij

 • Hoe gaat Jouw Autohuur om met de situatie rondom het coronavirus?

  Wij zijn enorm flexibel, precies zoals je van ons gewend bent. Wijzigen bij Jouw Autohuur zijn altijd gratis.  Heb je een huurauto gereserveerd en verandert er iets aan de reisplannen, dan kun je zorgeloos en kosteloos je reservering wijzigen.

 • Wat als mijn klant vanwege het coronavirus niet in de gelegenheid is om zijn huurauto op te halen?

  Is het niet mogelijk om naar de bestemming te reizen en daar de huurauto op te halen, dan kun je de boeking kosteloos annuleren.

 • Hoe kan ik wijzigen of annuleren?

  Dat kun je heel gemakkelijk zelf doen door contact op te nemen met ons. Dat mag via mail, telefonisch of via ons contact formulier.

 • Gaat de autohuur reservering pas over een tijdje in?

  Dan adviseren wij om de reservering nog even te laten staan. We weten natuurlijk nog niet hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen.  Annuleer je nu en wil je klant over een tijdje toch weer opnieuw reserveren, dan kan het zijn dat de prijzen zijn gestegen en dat er minder beschikbaarheid is. Dat zou zonde zijn.

  Jouw Autohuur is flexibel en over annuleren doen we niet moeilijk, ook niet vlak voor vertrek.

 • Maak dus niet te overhaast een beslissing.

  Gaat je klant naar een bestemming waar geen negatief reisadvies of reisbeperking voor geldt, maar annuleert hij liever de reservering? Ook dan doen wij dit kosteloos.

We verwijzen hierin ook naar de uiting van Sunny Cars in travmagazine (https://www.travmagazine.nl/sunny-cars-geen-corona-voucher-houdt-vast-aan-eigen-coulance-beleid/)

Deel dit item