Skip to content

Ingrediënten voor een geslaagde roadtrip

Als u op vakantie gaat naar een mooie zonnige locatie dan bestaat er een grote kans dat u meer dan alleen direct om uw verblijfplaats wilt gaan verkennen. Kortom u wilt een leuke roadtrip ervan maken!

0 – Plan van te voren en geniet direct al!

Maar omdat het toch op voor u onbekend terrein is, is het goed om van te voren al het nodige te plannen. Gelukkig kan dat met de diensten van JouwAutohuur.nl.

Niets is namelijk vervelender, dan eenmaal op bestemming nog van alles te moeten gaan regelen. Per slot van rekening kost u dat weer tijd, tijd die u anders had kunnen besteden aan zorgeloos genieten.

U kunt daarom op basis van uw bestemming en periode al op voorhand via JouwAutohuur of een van de dochtersites zoals SpanjeAutohuur, IbizaAutohuur, AutohureninItalië uw huurauto simpel en snel reserveren.

Hiermee begint alles, u wilt namelijk op voorhand al zorgeloos van start gaan!

Maar het gaat er natuurlijk om dat u op uw bestemming optimaal kunt genieten.
Daarvoor hebben wij een aantal voordelen van het huren van een auto opgesomd voor u.

1 – Gaan en staan waar u wilt

U bent na het ophalen van uw huurauto in feite helemaal vrij om te gaan en staan waar u wilt. Niet meer gebonden aan het lokale openbaar vervoer en daarmee ook niet gebonden aan hun tijden.

Maar wat dacht u van het simpele feit dat het een vervoermiddel is specifiek voor u en uw reisgenoot/reisgenoten. U heeft ook niet meer te maken met overvolle bussen, trams of dergelijke.

2 – Bespaar uzelf kosten

Het klinkt misschien tegenstrijdig, het huren van een auto kost toch geld? En natuurlijk dat klopt. Maar als u met de vrijheid die u daarmee wint, kunt besparen op andere vervoersmiddelen (waaronder taxi’s) dan kan u toch aanzienlijk besparen.

En laten we eerlijk zijn, het komt ook voor dat u als toerist misleid wordt door taxi’s. Dat gaat u met een eigen huurauto niet gebeuren.

3 – Bezoek de bezienswaardigheden die er toe doen voor u

Vaak zijn er op locatie de nodige excursies of trips, maar vaak valt de planning daar op zo’n manier samen dat u maar even op de plekken bent waar u juist naar uit kijkt.

Dat is met een huurauto op locatie verleden tijd. Als u een bezienswaardigheid of publieke trekpleister langer wilt bezoeken, dan pakt u de auto en gaat u wanneer het u uitkomt.

4 – Spontaan een keer links of rechts? DOEN!

U kent het vast wel, u bent aan het reizen met de auto en opeens ziet u toch iets wat oorspronkelijk niet gepland was. Waarom niet doen? U bent met een eigen auto op locatie niet gebonden aan tijden … vooruit behalve degene die u aan uzelf oplegt.

Waarom dan niet een keer spontaan wel een bezoek gaan brengen aan een dorpje, wijngaard of afgelegen strandje. Het kan allemaal, de controle over waar u gaat en staat EN wanneer is geheel aan u.

5 – Wat dacht u van uit eten gaan, boodschappen of winkelen?

Met de vrijheid van kunnen gaan wanneer u wilt kunt u er ook voor kiezen om eens wat verder weg te gaan met het oog op uit eten gaan. U komt in feite op plekken waar u anders wellicht niet zou komen.

Maar denk ook eens aan het gemak omtrent boodschappen kunnen doen, niet meer sjouwen met tassen van daar tot aan uw verblijfplaats, maar van de winkel tot aan de auto. U moet namelijk wel kunnen genieten en niet ploeteren tijdens uw vakantie!

Wat dacht u verder van winkelen … of het nu voor hem, voor haar of voor beide is. U wilt dat doen zonder dat het winkelen tot stress leidt.

6 – Denk wel aan uzelf

Al dat leuks kunnen doen betekent wel dat u redelijk in de weer bent met de huurauto. Zorg ervoor dat u onderweg zorgt dat u geregeld een keer stopt om naast wellicht de auto bij te tanken, u ook uzelf goed onderhoud met een drankje en eventueel wat eten.

Mocht u een wat langere route willen afleggen, dan kan het raadzaam zijn om ook voor onderweg te zorgen dat u genoeg drinken bij u heeft.

7 – Zorg voor kaart of GPS

Zonder enige kennis van de regio op pad gaan mag natuurlijk. Maar het is toch wel slim om te zorgen dat u beschikt over een kaart of GPS. Want u zal het maar meemaken, vastzitten ergens zonder te weten hoe terug.

Op het gebied van GPS kunt u gebruik maken van onze All-in/GP-pakket en ontvang een navigatiesysteem! Zo raakt u nooit de weg kwijt in de buitenlandse infrastructuur. Mochten er verhuurbedrijven zijn die deze dienst niet leveren, dan kan er tegen een kleine toeslag een aangevraagd worden.

Kortom ga erop uit met een huurauto via JouwAutohuur!

Deel dit item